Virágszirom forgó három bébiülőkével

654 050 Ft

Az alábbi termékünk egyszerre több gyermek számára is játékélményt nyújtó forgóhinta, ahol a padozat is együtt forog a gyermekekkel. Az eszközt bölcsődékbe, óvodákba és iskolákba egyaránt ajánljuk.

A forgás sebességét a felnőttek szabályozhatják az ülő részek meglökésével. Az ülőkék biztonságosan vannak kialakítva, a gyermekek kényelmesen tudnak kapaszkodni.

Az eszköz többféle változatban is elérhető, egyes termékek biztonsági bébiülőkével is fel vannak szerelve, így kisebb gyermekek is nyugodtan használhatják mivel a forgás közben fellépő veszélyforrások is minimálisra csökkennek a lekerekített élek és a puha gumiborításból adódóan.
Ezt a terméket három bébiülőkével készítjük.

Cikkszám: CN 1280/E Kategória: Címkék: ,

Leírás

A játékeszköz használata 3-8 év közötti gyermekek részére ajánlott.

A játék megfelel az MSZ EN 1176-1, 1176-5 szabványoknak, és rendelkezik ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal is.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

  • A forgó vázszerkezete hegesztett szénacélból készül sorjamentes kialakítással, lekerekítésekkel, ívekkel készül, porlakkozással bevonva.
  • Forgathatóságát tömített csapágyazás biztosítja.
  • A járófelület és az ülőkék csúszásmentes rétegelt lemezből készül.
  • A bébiülőkék alumíniumbetétesek.

Telepítés:

A központi vastag falú acélcsövet a talajba ásott gödörbe süllyesztjük úgy, hogy a forgó padozat felső síkja 10 cm magasan legyen a talaj síkjához képest, majd betonnal kiöntjük a gödör belsejét úgy, hogy a felszíni talajsíktól lefelé 20 cm-re megállunk a betonozással. A beton alapos tömörítése után földdel vagy egyéb laza szerkezetű anyaggal feltöltjük a gödröt.

A játszótéri szabványnak megfelelően az esési térben ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az alacsony esésmagasság miatt, gondozott gyep elfogadott.

Esési tér: 4,5 méter átmérőjű kör; 15,9 m2

További információk

Tömeg 80 kg
Termékkód

CN 1280/E

Alapanyag

Vázszerkezet és ülőke részek tűzihorganyzott, porfestett szénacél csövekből, a talpazat és gyerekülőkék csúszásmentes vízálló lapból készülnek. A bébiülőkék alumínium betéttel készül rugalmas gumiborítással.

Méret

Alapterület: 1500 mm
Ülőkék magassága: 290 mm

Ajánlott korcsoport

3-8 éves korig

Súly

80 kg

Esésmagasság

500 mm

Esési tér

15,9 m2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Virágszirom forgó három bébiülőkével” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük