Süket telefon

275 000 Ft

A játék abból áll, hogy két gyermek a cső két végéről egymásnak suttog, énekel vagy egyéb hangokat, “titkos üzeneteket” küld. A hangokat kívülről nem lehet hallani, kizárólag a játék másik résztvevője hallhatja, ezért az eszköz beépíthető különböző csoport játékokba, ahol a gyermekek párokban játszanak, akár a süket telefon nevű játékba is, amelyről a nevét kapta az eszköz.

Cikkszám: H 1410 Kategória: Címke:

Leírás

A játszó eszközt ajánljuk kültéri hangszer szettek mellé kiegészítő játékként, de bármely játszótéren egyedi érdekességként is jól szerepel, valamint kiválóan beépíthető óvodai csoportfoglalkozásokba és csapatjátékra nevelő játékokba is, ezáltal ez az egyszerű játék eszköz rendkívül sokoldalúan kihasználható.

A készlet két fém csőből és két hangtárcsából áll emellett egy szilárd, 15 méter hosszú hullámcsövet is tartalmaz, amely lehetővé teszi az alkotóelemek tetszőleges (15 métert meg nem haladó) távolságban való elhelyezését.

Kizárólag földhorgonnyal kapható hangszer, ez a megoldás a hangszer puha felületeken (pl. gyep, homok) való professzionális és stabil rögzítését biztosítja.

További információk

Tömeg 23 kg
Méretek 1500 × 35 × 140 cm
Termékkód

H 1410

Színválaszték

a képen látható szín összeállításban kapható

Elemei

• 2 db erősítővel felszerelt hajlított porfestett fém cső
• 1 db hangvezető kábel
• 2 db HDPE műanyag hang tárcsa

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Süket telefon” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük