Pancsolóasztal

107 950 Ft

Egyik legnépszerűbb termékünk a kisgyermekek körében, mely használható vízparton illetve homokozókban. A játék részét egy 10 cm átmérőjű galvanizált porfestett acélláb alkotja, melyre felülről beleül egy kerek teljes egészében műanyagból készült nagy vastagságú strapabíró pancsoló asztallap, mely anyagának köszönhetően nem szálkásodik és a víz hatására sem veszíti el a formáját, merevségét. Ebben az asztallapban a játékélményt fokozandó három különböző homokozó forma került kialakításra, melyek közül az egyik egy kerek tányérformát a második egy négyzet formájú tálja bemélyedés, a harmadik, pedig egy háromszög formájú szita bemélyedés melynél a szitalyukak olyan átmérővel készülnek, hogy a vizes vagy nagyobb szemcséket tartalmazó homokot is át lehet rajta szórni

Cikkszám: CN 9000 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:
A tartóláb porfestéssel ellátott horganyzott acélcsőből áll.
Az asztal része nagy strapabírású UV stabil műanyagból készül.

Telepítés:
A fém tartóoszlopok rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást.
Esésmagasság: 49cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerint nem szükséges, homok vagy gumi ütéscsillapítás, a meglévő gyep alkalmas ütéscsillapításra).
Szabad tér: 4 m2

Esési tér: 10,75 m2

További információk

Tömeg 12 kg
Termékkód

CN 9000

Súly (kg)

12

Alapanyag

A tartóláb porfestéssel ellátott horganyzott acélcsőből áll.A tányér eleme nagy strapabírású UV stabil műanyagból készül.

Méret

0.38 m2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pancsolóasztal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük