Vénusz L játszóvár

3 450 000 Ft

Vénusz L fém négy tornyú vár mászófallal, kötélhálóval, kötélhíddal, OXO játékkal

Ez a fém játékunk az egyik legnagyobb alapterületű négy toronyból álló várunk, melyen minden korosztály megtalálja a játéklehetőséget.

A 4 toronyból 2 torony dobogómagassága 100 cm, a másik kettőé pedig 120cm illetve 150 cm. A kisebbeknek való két 1 méter dobogómagasságú tornyot egy alul kötélhálót tartalmazó kötélhíd köti össze. Ebből a két toronyból az elsőn indul egy 1 méter indulómagasságú csúszda, ahová fel lehet jutni, egy ferde kötélhálón illetve egy ferde sziklamászó falon is. Ennek a toronynak a negyedik oldalából indul a kis híd, amin át lehet jutni a másik 1 méter dobogómagasságú toronyba.
A hídon átjutva a torony egyik oldalán egy ferde rámpát találunk, ahol kötél segíti a felmászást, szemben lévő oldalon pedig egy függőleges létrán lehet feljutni. Ennek a toronynak a kis híddal szemközti oldalán egy kilenc hengerből álló OXO amőba játékot helyeztünk el.
Ezt a tornyot egy nagy függőleges kötélháló köti össze a nagyobbaknak szánt mászó toronnyal, ahová át lehet mászni a függőleges kötélhálón is, illetve fel lehet jutni egy függőleges sziklakövekkel ellátott mászó falon is, illetve függőleges fém létrán is. Ennek a toronynak a dobogómagassága 120 cm. Ebből a toronyból egy kötélhídon lehet átjutni a 150 cm dobogómagasságú nagy csúszdatoronyba, ahonnan egy 150 cm indulómagasságú beülő karos poliészter csúszdán lehet lecsúszni. Ebbe a csúszdatoronyba való közvetlen feljutást egy függőleges fém létra is biztosítja a csúszdázó gyerekeknek.

Cikkszám: CN 1262 L Kategória: Címke:

Leírás

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:
A vázszerkezet porfestéssel ellátott horganyzott acélcsövekből, illetve acél zárt szelvényekből áll.
A kötélháló 16mm-es fémbetétes kötélből készül, műanyag csomópontokkal.
A mászófal vízálló rétegelt lemezből készül speciális műgyanta kapaszkodó elemekkel.
A csúszda teljes vastagságában színezett HDPE műanyagból készül.
Az „OXO” eleme UV stabil műanyagból készül.
A kötélháló és kötéllétra gerendája I. osztályú ragasztott fenyőből készül.
A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít.

Telepítés:
A fém tartóoszlopok rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 50 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül.
Esési magasság: 190 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges).
Esési tér: 78,54 m2

További információk

Tömeg 1500 kg
Termékkód

CN 1262 L

Méret

5300x2900mm + 7500x1300mm

Alapanyag

Bélmentes ragasztott fa, porszórásos festésű acélcső és zárt szelvény

Súly

1500

Esési tér

78,54 m2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vénusz L játszóvár” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük