Kötél bölcsőülőke

35 750 Ft

Termékkód: HA-14660 – Közterületi célra tervezett, 1-3 év kor közötti gyermekek részére ajánlott bébihinta.

Leírás

Kötél bölcsőülőke

Termékkód: HA-14660

Termékjellemzők:

Közterületi célra tervezett, 1-3 év kor közötti gyermekek részére ajánlott bébihinta. A hinta kialakításánál szem előtt tartottuk, hogy az stabilan, biztonságosan tartsa a gyermeket és kényelmes hintázási élményt nyújtson. A termék használatához felnőtt segítsége szükséges, mert a hintába a gyermeket be kell emelni.

A játék nem rejt veszélyeket magában, használat közben azonban szülői felügyelet szükséges.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A kötél elemek vandálbiztos, sodrott acélbetétes, polietilén bevonatos, UV sugárzásnak ellenálló színes kötélből készülnek, melyeket a találkozási pontoknál műanyag roppantott csomópontokkal látunk el, és préselt alumínium hüvelyekkel rögzítjük a kötélvégződéseket, így biztosítva, hogy a hinta stabil és erős maradjon.

A hintaállvány gerendájához csatlakozó lánc 6 mm-es szemvastagságú 650 mm hosszú galvanizált acéllánc. A hintacsuklóhoz csatlakoztatható menetes seklik nem tartozékai a hintaláncnak, azt külön kérésre csomagoljuk a termékhez!

Felszerelés:

A játékot készre szerelve adjuk át vásárlóinknak, ahhoz az igény szerint választott seklit kell csak a meglévő hintaállvány hintacsuklóiba illeszteni.

További információk

Termékkód

HA-14660

Ajánlott korcsoport

1-3 éves kor között

Kötél/lánchossz

1.33 m

Alapanyag

Acélbetétes, polietilén bevonatos, UV sugárzásnak ellenálló kötél, műanyag roppantott keresztponti rögzítéssel,6 mm-es szemvastagságú galvanizált acéllánc

Méret

Átmérő: 380 mm Ülőke magassága: 270 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kötél bölcsőülőke” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük