Kosárlabda palánk fali konzollal

95 250 Ft

Világszerte több millióan űzik a kosárlabdát hobbiból, esetleg hivatásukként is. A kosárlabdázás királyi bajnoksága egyértelműen az észak-amerikai kosárlabdaliga, hétköznapi nevén NBA, mely a legjobb és legértékesebb játékosok hazája.

Szeretnél Lebron James vagy Kevin Durant bőrébe bújni egy-egy pillanatra, és érezni, hogy milyen érzés pont betalálni a közepébe egyetlen laza mozdulattal? Nincs másra szükséged, csupán egy strapabíró palánkra – amit mi biztosítunk, egy keményre felfújt labdára, valamint egy mozgékony társaságra. Ha ezek megvannak, akkor nincs más hátra, jöhetnek a zsákolások, triplák és egy az egy elleni küzdelmek.

A szabvány szerint a gyűrű magasságának a talajtól számítva 3,05 méterre kell lennie, ez a magasság azonban egyéni igények esetén eltérő is lehet. Kültéri és beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

Leírás

A Sunbars kosárlabda palánk a fali konzolnak köszönhetően könnyen felszerelhető épületek falára sportlétesítményekben, iskolákban vagy akár otthonunkban is. Intenzív használatra alkalmas átlátszó polikarbonát „plexi” kosárlabda palánk. A palánk és a fal közötti távolság 22 cm, továbbá a fém tartószerkezetre szerelt palánk alsó sarkait él-védővel láttuk el. A palánk 30 x 30 mm porfestett zártszelvény szerkezetre szerelt átlátszó 3 mm vastagságú plexiből áll, melynek méretei 121 x 75 cm. A 45,5 cm átmérőjű gyűrű kettő darab rugón keresztül rögzül a fém tartószerkezethez. Ez a fél-merev speciális megoldás alkalmassá teszi a gyűrűt a kényelmes zsákolásra, illetve a gyűrűn történő függeszkedésre. Terhelés alatt a gyűrű a rugó ellenében rugalmasan lehajlik ~10 fokban, így lehetővé teszi, hogy megtartsa egy személy teljes testsúlyát. Kültéri és beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

További információk

Tömeg 12.7 kg
Termékkód

SB 2382

Alapanyag

Falra szerelhető kosárlabda palánk: 3mm-es polikarbonát lap, porfestett fém tartószerkezet, porfestett fém gyűrű, háló 100% nejlon

Ajánlott korcsoport

6 éves kortól

Méret

A palánk mérete 121cm x 75cm (48”), a gyűrű átmérője 45,5cm, magasság (a talajtól): a falra szerelés függ a felhasználó (k) korától és magasságától

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kosárlabda palánk fali konzollal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük