Kosárlabda gyűrű hálóval

7 800 Ft

A kosárlabda napjaink egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb sportága, mindez annak is köszönhető, hogy csupán néhány eszközre van szükségünk és már játszhatunk is. Világszerte több millióan űzik a kosárlabdát hobbiból, esetleg hivatásukként is. A kosárlabdázás királyi bajnoksága egyértelműen az észak-amerikai kosárlabdaliga, hétköznapi nevén NBA, mely a legjobb és legértékesebb játékosok hazája.

Szeretnél Lebron James vagy Kevin Durant bőrébe bújni egy-egy pillanatra, és érezni, hogy milyen érzés pont betalálni a közepébe egyetlen laza mozdulattal? Nincs másra szükséged, csupán egy strapabíró palánkra – amit mi biztosítunk, egy keményre felfújt labdára, valamint egy mozgékony társaságra. Ha ezek megvannak, akkor nincs más hátra, jöhetnek a zsákolások, triplák és egy az egy elleni küzdelmek.

Meg kell említeni, hogy a kosárlabdának végtelenül egyszerű szabályai vannak, így játékvezetőre sincs szükség, ugyanis a fair play szabályai az irányadóak.  Természetesen az imént említett játékvezetés a versenyszerű és a profi kosárlabda elengedhetetlen kelléke. Továbbá azt se felejtsük el, hogy nem feltétlenül van szükség másokra a játékhoz, egyedül is könnyen lehet gyakorolni, így a fejlődés kizárólag rajtad múlik.

A szabvány szerint a gyűrű magasságának a talajtól számítva 3,05 méterre kell lennie, ez a magasság azonban egyéni igények esetén eltérő is lehet. Kültéri és beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

Leírás

A kosárlabda gyűrű egyszerűen rögzíthető akár kosárlabda palánkhoz, akár streetball palánkhoz, illetve más egyedi, stabil szerkezethez, ennek köszönhetően szinte bárhol használhatjuk a terméket. A gyűrű vastagsága 16 mm-es, továbbá 45,5 cm-es átmérőjű. A kosárlabda gyűrű tartozéka egy minőségi 4 mm-es textilháló, továbbá honlapunkon megrendelhető a horganyozott láncháló is. A gyűrűhöz 12 ponton lehetséges rögzíteni mind a textilhálót, mind a lánchálót. A gyűrű erős vázszerkezete miatt alkalmas a tartós és folyamatos használatra, valamint ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A kosárlabda gyűrűt ajánljuk beltéri valamint kültéri használatra is.

További információk

Termékkód

SB 2388

Alapanyag

porfestett fém gyűrű, háló 100% nejlon

Ajánlott korcsoport

6 éves kortól

Méret

a gyűrű átmérője 45,5cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kosárlabda gyűrű hálóval” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük