Kosárlabda gyűrű hálóval

7 800 Ft

A kosárlabda gyűrű egyszerűen rögzíthető akár kosárlabda palánkhoz, akár streetball palánkhoz, illetve más egyedi, stabil szerkezethez, ennek köszönhetően szinte bárhol használhatjuk a terméket. A gyűrű vastagsága 10 mm-es, továbbá 45,5 cm-es átmérőjű. A kosárlabda gyűrű tartozéka egy minőségi textilháló, de ez cserélhető a honlapunkon megrendelhető horganyozott lánchálóra is. A gyűrű erős vázszerkezete miatt alkalmas a tartós és folyamatos használatra, valamint ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A kosárlabda gyűrűt ajánljuk beltéri valamint kültéri használatra is.

Leírás

Termékkód: SB 2388

A piros színű kosárgyűrű standard méretű, a termék tartalmazza a piros, fehér és kék színű hálót is. A kosárlabda fejleszti az ügyességet és az állóképességet, valamint javítja a koordinációs- és koncentrálóképességet, emiatt gyermekek számára kifejezetten ajánlott. Mindemellett a fizikai erőnlét növelésére, kalóriaégetésre és alakformálásra is alkalmas, hiszen sok futást és ugró elemet tartalmaz. Főként a lábakat és a vállakat veszi igénybe, a térd- és bokaízületekre különösen érdemes odafigyelni.

Előnye, hogy kül- és beltéren egyaránt használható, így a hideg idő ellenére sem kell lemondanunk kedvenc sportunkról. Alkalmas délutáni kikapcsolódáshoz a barátokkal, de akár egyedül is tudjuk élvezni a kosárlabda adta élményeket. Nagyszerű otthoni sportolási lehetőség a kosárra dobálás, ha pedig már csapattagok vagyunk, az elsajátított technikákat is gyakorolhatjuk vagy újakat tanulhatunk meg.

A kosárgyűrű vastagsága 10 mm.

További információk

Termékkód

SB 2388

Alapanyag

porfestett fém gyűrű, háló 100% nejlon

Ajánlott korcsoport

6 éves kortól

Méret

a gyűrű átmérője 45,5cm

A kosárgyűrű vastagsága

10 mm

Furattávolság:

5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kosárlabda gyűrű hálóval” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.