Mozgássérült billenő híd

584 200 Ft

Legújabb termékünk a mozgássérült gyermekek számára használható billenő híd, amely játékos formában alkalmas arra, hogy a kerekesszékhez kötöttek fejleszthessék erőnlétüket a szék használatához, lejtőn felfelé menet, illetve lejtőn lefelé menet is, játékos gyakorlási lehetőséget nyújt abban is, hogy megtalálják az egyensúly pontot az eszköz használata során. A billenő hídra való feljutást segíti a híd két szélén elhelyezett szövetbetétes gumiszoknya, mely lebillent állapotában a talajhoz zár, így minimálisra csökkentve a szintkülönbséget a talaj és a híd között.  A billenőhíd két oldalán található vízszintes korlátoknak a magasságát úgy állítottuk be, hogy a gyerekek és a felnőttek is megtalálják a biztonságos fogást a korláton, így az alsó korlátcső közel egy magasságba esik a kerekesszéken található  hajtőkerék felső magassági pontjával.

Cikkszám: H 3035 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A libikókához hasonlóan fel-le billegő játék, különlegessége abban rejlik, hogy kifejezetten mozgássérült gyermekek részére fejlesztettük ki, így ők is bátran használhatják az eszközt és élvezhetik a játszótéri játékot.

További információk

Termékkód

H 3035

Alapanyag

Vázszerkezet porfestett szénacél zártszelvényekből és csövekből, a talpazat csúszásmentes vízálló lapból készült, a billenő vasalat, galvanizált fém. A híd két végén található rugalmas szoknya szövetbetétes gumiból készül, melynek köszönhetően rugalmas és a szövetbetétnek köszönhetően tartós anyag.

Méretek

2500 mm x 1250 mm x 883 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mozgássérült billenő híd” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük